Panduit poenostavlja instalacijo optike z novim orodjem za terminiranje OptiCam® 2.0

Orodje je privedlo do revolucije v terminiranju, ki se lahko instalira na terenu, z izračunanim vnešenim slabljenjem

 

 Na sliki orodje za terminiranje OptiCam® 2.0. Foto: Business Wire

 

Podjetje Panduit, vodilni svetovni proizvajalec rešitev za omrežno infrastrukturo, je na področju terminiranja optičnih povezljivosti na terenu uvedlo popolno spremembo s predstavitvijo novega, poenoostavljenega orodja za terminiranje OptiCam 2.0. Orodje prinaša takojšnje izračunano vnešeno slabljenje, kar privede do produktivnosti, tako da skrajša čas instaliranja instalaterjev na terenu in s tem poveča pogodbenikovo stopnjo donosnosti, tako da je ponovnega dela na projektih vedno manj.

Zaslon na orodju vodi uporabnike prek 3-stopenjskega procesa terminiranja brez zapletenega niza tipk, gumbov, in ročic. Izvede takojšnjo vrednost vnešenega slabljenja, skupaj z izpisom pass/fail (uspelo/neuspelo), tako da instalaterji vidijo, ali so že prvič uspešno terminirali. Pripadajoči program prezrcali sliko zaslona in zbere grobe sklope podatkov, ki jih lahko uporabimo za projekt in vodenje poslov.

“OptiCam 2.0 spreminja tržišče terminiranja optičnih vlaken,” je prepričan Dennis Renaud, podpredsednik Panduitovega dela za t.i. Enterprise. In nadaljuje: “Terminiranje optičnih vlaken smo tako poenostavili in je tako zanesljivo, da bo spremenilo način dela pogodbenikov, ponudb poslov in vodenja projektov. Mar nam je za uspešnost pogodbenikov in prepričani smo, da jim bo orodje OptiCam 2.0 v podporo, da to tudi postanejo.”

Med značilnosti orodja sodijo ergonomski dizajn, ki se zlahka spreminja med operacijami za levičarje in desničarje; barvno označene vilice in priključne kable, s katerimi se olajša nastavitev; in vrtljiva ležajna roka, ki olajša terminacijo konektorjev.

Orodje deluje s Panduitovimi optičnimi konektorji LC, SC in ST za OptiCam. Če instalater ni zadovoljen z rezultati terminiranja že v prvem poskusu, lahko terminiranje preprosto ponovi in pri tem uporabi isti konektor. V nasprotju z drugimi konektorji na tržišču, ki bi jih morali zavreči in bi morali instalirati novi konektor.

Orodje prihaja iz iste optične skupine, ki je izdelala inovativne optične rešitve kot HDFlex™, PanMPO™ in Signature Core™. Panduitove optične rešitve so v svetovnem merilu podprte z raziskavami in razvojem v Centru za inovacije Jack E. Caveney.

Za več informacij o orodju za terminiranje OptiCam 2.0 obiščite spletno stran www.panduit.com ali nas kontaktirajte.

   Egal, d.o.o.
 

Flandrova ulica 19
1000 Ljubljana
Slovenija

  

Poslovna enota
Litostrojska cesta 44c
1000 Ljubljana
Slovenija

  +386 (0) 590 555 35
  info@egal-eu.com