AEM

AEM je edini ponudnik rešitev, ki je razvil specializirano opremo za testiranje na terenu, ki podpira široko paleto tehnologij pametnih stavb, razširjenih v sodobnih omrežnih infrastrukturah.

Rešitve za precizno testiranje kablov podjetja AEM je zasnovala in razvila ekipa, ki ima več kot štiri desetletja izkušenj z oblikovanjem rešitev za stranke v poslovnih in avtomobilskih panogah, zato je za podjetje AEM Precision Cable Test izdelala zelo natančne sisteme za merjenje radijskih frekvenc.

Rešitve za testiranje podjetja AEM so dale na trg inovativne tehnologije, vključno z več prvimi v industriji, kar je privedlo do številnih industrijskih nagrad.

Rešitve AEM so namenjene uporabnikom v vseh fazah življenjskega cikla kablov in konektorjev, tako v proizvodnem ali laboratorijskem okolju kot tudi med namestitvijo ali vsakodnevnim odpravljanjem težav v omrežju. Rešitve za precizno testiranje kablov podjetja AEM se uporabljajo tudi kot podpora pri testiranju naših tehnologij za testiranje polprevodnikov.

Rešitve za testiranje podjetja AEM ne zagotavljajo le certificiranja bakrenih in optičnih kablov infrastrukture, temveč tudi testiranje različnih vrst tehnologij napajanja, zagotavljanje zahtevanih hitrosti povezav ter omrežne povezljivosti in podrobnosti o delovanju tako žične kot brezžične omrežne infrastrukture. Ta obseg zmogljivosti testiranja uporabnikom zagotavlja celovito rešitev za testiranje, ki bo podprla potrebe od namestitve do izvedbe.

Rešitve za testiranje pametnih stavb družbe AEM so namenjene zagotavljanju edinstvenega nabora testnih funkcij, ki s pomočjo modularne testne platforme zajemajo širok nabor tehnologij. Ti izdelki so rešitve, kot sta Network Service Assistant, ki je namenjen upraviteljem omrežij, in TestPro CV100, ki je namenjen izvajalcem kabelskih storitev in sistemskim integratorjem.

Produkti

TestPro CV100

Nagrajeni večnamenski sistem za certificiranje kablov TestPro CV100 je izdelan za sodobno omrežno infrastrukturo pametnih stavb.

Network Service Assistant

Inovativni večnamenski tester povezljivosti Network Service Assistant predstavlja nov razred testiranja Qualification+.