Atlona

AV rešitve za sodobne delovne prostore

Povežite se in sodelujte z novim vodilnim podjetjem v AV rešitvah

Sodobni AV-sistemi omogočajo povezovanje in sodelovanje, spodbujajo razprave, izboljšujejo izobraževanje in olajšajo pogovore na delovnem mestu, v šoli ali v zdravstveni ustanovi.

Danes je Panduit poenostavil namestitev AV sistemov s strukturirano organizacijo kablov, z rešitvijo enega, trenutno vodilnega dobavitelja na trgu. Aktivne naprave podjetja Atlona, ki spada pod Panduit, so jedro AV sistema in jih podpira Panduitov robusten, zanesljiv infrastrukturni portfelj za prilagodljive, razširljive AV naprave.

Pomagamo vam lahko, ne glede na to, ali potrebujete preprosto AV razširitev za učilnice, konferenčne sobe in kraje, ali AV rešitev prek IP za uvajanje AV v celotnem podjetju. S podjetjema Panduit in Atlona boste dobili visokokakovostne, vrhunske, inovativne rešitve, ki jih je enostavno namestiti in še lažje upravljati, vse skupaj pa je podprto z garancijo in globalno podporo strankam.

AV dvignemo na nove ravni. In mislimo, da vam bo všeč, kar počnemo. Dobrodošli v Panduit + Atlona: novo vodilno povezavo v AV rešitvah.

Ste že spoznali podjetje Atlona?

Januarja 2019 se je Atlona pridružila družini Panduit in prinesla inovativno ponudbo rešitev za distribucijo AV in IT signalov ter rešitve povezljivosti. Atlona od leta 2003 načrtuje in izdeluje inovativne, nagrajene izdelke za široko paleto stanovanjskih in komercialnih AV in IT trgov, vključno z izobraževanjem, podjetji, vlado, zabavo in zdravstvom.

Izdelki Atlona z bogatim naborom funkcij omogočajo oblikovalcem sistemov, integratorjem, svetovalcem in inštalaterjem po vsem svetu, da poenostavijo namestitev, zmanjšajo potrebno vzdrževanje in povečajo vsestranskost prvovrstnih avtomatiziranih nadzornih rešitev, vse skupaj pa podpira 10-letna garancija, ki jo zagotavlja industrija.

Kombinacija Panduitovih izdelkov za kable in povezljivost ter AV rešitev Atlona podpira povečano rast uporabe AV prek IP. Zdaj lahko enemu podjetju zaupate, da bo zagotovilo celovito AV-rešitev za vaše konferenčne sobe, učilnice, sejne sobe, učilnice in digitalne table.

AV sistemi in infrastruktura za katero koli uporabo

Konferenčna soba

konferenčna

Izboljšajte produktivnost sestankov s pravo AV rešitvijo

Naj vaši sestanki postanejo bolj produktivni še danes. 

Oglejte si, kako je Microsoft z izdelki Atlona izboljšal svoje konferenčne sobe. Več informacij. 

Učilnica

učilninca

Spoznajte izzive v učilnici z inovativnimi AV tehnologijami

Zmogljiv in učinkovit AV pomeni izboljšan postopek učenja.

Univerza v Richmondu se za podporo učenju zavzema za kombinacijo tehnologije Atlona. Več informacij.

Predavalnica

Izboljšajte sodelovanje študentov s prilagodljivimi rešitvami AV

Veliki učni prostori predstavljajo edinstvene AV izzive.

Tehnologija Atlona je predstavljena v predavalnicah in učilnicah v nedavno posodobljenem stolpu Maersk na univerzi v Københavnu. Več informacij.

Huddle Space

AV sistemi so nujni, kadar je sodelovanje ključnega pomena

Spodbujajte poslovanje s sistemi, ki omogočajo sodelovanje.

Sodelovanje v sobah za sodelovanje je dobra samo toliko kot je dobra oprema v uporabi. Rešitve Atlona omogočajo poslovne aplikacije na sedežu USI. Več informacij.

Digitalne oznake

Oznake časa so digitalne

Izboljšajte svojo komunikacijsko igro z digitalnimi oznakami.

Stadion NFL se opira na storitev podjetja Atlona AV over IP (AV preko IP) in nadzorne platforme za revitalizirane digitalne oznake in informacijske kioske. Več informacij.