Celjski sejem MOS, september 2021 ~ 15. do 19.9.2021

Naše podjetje se je prvič udeležilo sejma MOS v Celju. Sejem MOS je osrednja poslovno-sejemska prireditev, ki med drugim pokriva tudi področje MOS Tehnika. MOS Tehnika je bila predstavljena v hali K, kjer smo ponudniki predstavljali materiale, opremo in orodja za dom, obrt in industrijo s poudarkom na okolju prijazni tehnologiji in procesom za čistejše okolje.

Na 53. MOS sejmu smo s ponosom predstavili bogati program podjetij Panduit in Atlona – najnovejše trende za industrijsko-elektro infrastrukturo in audio-video rešitve za sodobne delovne prostore.

sejem mos1

Na fotografijah lahko vidite, da so največ zanimanja poželi:

  • Panduitov PAT 4.0, sistem za hitrejše in natančnejše povezovanje kabelskih vezic;
  • tester napetosti VeriSafe™️, s katerim s pritiskom na gumb izvemo informacijo o odsotnosti električne napetosti;
  • prenosna tiskalnika MP100/E in MP300/E, ki sta plod sodelovanja s podjetjem EPSON, in omogočata instalaterjem tiskannje nalepk direktno na terenu;
  • in ostali proizvodi in rešitve, kot so kabelske vezice, ferule, konektorji …
sejem mos2

Mnenja smo, da so dogodki v živo, kot je tudi letošnji sejem MOS, za nas, razstavljavce, pomembno stičišče navezovanja stikov med podjetniki, predstavitev tehnoloških novosti in prikaza trendov na tržišču, iskanja novih strank in gojenja poslovnih odnosov vseh vrst.

Zahvaljujemo se organizatorjem za odlično pripravljeno sejemsko vzdušje, in vsem, ki ste nas obiskali na našem razstavnem prostoru!

Z veseljem se z vami povežemo na 54. sejmu v Celju, med 14. in 18. septembrom 2022!

sejem mos3