Kabelski snopi

Celostna rešitev za izdelovalce kabelskih snopov.

Rešitve za montažo in vezanje kabelskih snopov

Pospešite čas zagona, hkrati pa povečajte varnost in prihranke z orodji za aplikacije, tehnično podporo in globalno razpoložljivostjo izdelkov.

Bolj produktivna montaža in povezovanje kabelskih snopov

Organizirajte, povežite in zaščitite žice in kable za optimalno delovanje z rešitvami za montažo in povezovanje kabelskih snopov. S preizkušenimi pristopi k omejevanju stroškov, tehnično podporo in globalno razpoložljivostjo izdelkov vam lahko naše rešitve za kabelske snope pomagajo skrajšati čas montaže kabelskih snopov, povečati produktivnost in izboljšati varnost.

Sistem za samodejno namestitev vezic za kable PAT 4.0

Sistem samodejnega nameščanja vezic za kable Panduit PAT 4.0 naslavlja te izzive z uvedbo vrste funkcij in funkcionalnosti naslednje generacije, zasnovanih za veliko učinkovitost in lažjo uporabo. Z vodilnimi časi ciklov v industriji, ki so 25 % hitrejši od ostalih sistemov za samodejno namestitev vezic za kable in 6-krat hitrejši od običajnih ročnih napeljav, se bo vaša produktivnost in dobičkonosnost v hipu povečala.

Viri

Rešitve za kabelske snope

Wire Harness Solutions

Izdelki Panduit za kabelske snope so zasnovani z mislijo na produktivnost, kar omogoča hiter razvoj in montažo.

E-knjiga Najboljše prakse glede kabelskih snopov

wire harness best practices ebook

Raziščite e-knjigo za vpogled v najboljše prakse pri proizvodnji kabelskih snopov in strategije za zmanjšanje izpadov in izboljšanje v celotnem obdobju.

Središče za sredstva za upravljanje virov za žice in kable

Raziščite te vire, da boste lažje povečali produktivnost, zmogljivost in varnost.