Konferenca Cisco Connect 2018

cisco_konf_3-1

Skupaj s Panduitom smo sodelovali na konferenci Cisco Connect kot partnerji dogodka. Na razstavnem prostoru smo predstavili mini demo rack z optičnimi rešitvami in rešitvami za strukturirano ožičenje Panduit HD Flex™.

Upravljalci podatkovnih centrov se soočajo z velikim povpraševanjem po omrežnih infrastrukturah visoke gostote, ki z lahkoto ugodijo zahtevam po večji hitrosti prenosov podatkov v skladu s čedalje večjimi potrebami v podjetjih. Ovire pri uveljavljenih optičnih ohišjih so postale pri doseganju največje zmogljivosti uporabe, zanesljivosti omrežja in namestitvah, saj se lahko sosednja vezja prekinejo, kar posledično povzroča drage izpade. Sistem optičnih kablov HD Flex™ je zasnovan tako, da vam pomaga pri odpravljanju ovir pri arhitekturi, namestitvi, nadgradljivosti in pri vzdrževalnih delih.

Zakaj je sistem HD Flex™ boljši:

  • ohišja in paneli so prilagodljivi med 6- in 12-portnimi konfiguracijami,
  • omogoča več prostora in zmanjša stroške,
  • popolnoma prilagodljiv za uporabo kjerkoli,
  • ni več »prenatrpanosti kablov«, saj je dostopnost z leve in desne strani ohišja
  • sprednji in zadnji dostop omogočata premikanje, dodajanje in spreminjanje, pri čemer ne motimo sosednjih povezav
  • funkcija ločenih pladnjev omogoča, da se vsaka polovica pladnja izvleče neodvisno in tako ščiti povezave pred motnjami, kar poveča zanesljivost in čas neprekinjenega delovanj
  •  kasete so snemljive in tako priključni kabli ostanejo na mestu brez vpliva na sosednja vezja
  • opremljen s funkcijo »MPO parking«, HD Flex skrajša čas za namestitev kabelskih spojnih vodov.

Sistem optičnih kablov HD Flex je odgovor na današnje zahteve po vedno višji gostoti in zagotavlja poenostavljeno upravljanje, hkrati pa pomaga povečati donos sredstev in zmanjšati čas izpadov. Ta integrirani sistem optičnih kablov je namenoma zasnovan tako, da se prilagodi dinamičnemu življenjskemu ciklu današnjih visoko zmogljivih podatkovnih centrov. Je celovit sistem optičnih kablov za podatkovne centre nove generacije.

Za več informacij o HD Flex™ si lahko preberete na Panduitovi spletni strani. Za dodatna vprašanja nas kontaktirajte na info@egal-eu.com.

Čestitamo Ciscovi ekipi za odlično organizacijo dogodka in se veselimo naše udeležbe na Cisco Connect 2019! Več informacij o letošnji konferenci najdete tukaj.

 Naš dopis lahko najdete tukaj