Konferenca DATA CENTER 2018

V začetku junija smo se udeležili izjemne konference DATA CENTER v izvedbi podjetja Palsit. Za EGAL je eno predavanje z naslovom »Panduit Solutions for Efficient Data Center« izvedel Sander Kaempfer, vodja razvoja poslovanja v PANDUIT EMEA. S strani poslušalcev je požel veliko zanimanje, še posebej, ko je govoril o optimizaciji hlajenja v podatkovnih centrih. Študije primerov so namreč pokazale, da so podatkovni centri preveč podhlajeni, s čimer si podjetja po nepotrebnem zvišajo stroške energije. S Panduitovim sistemom SynapSense® se izvaja aktivno spremljanje prostorov z brezžičnimi senzorji, ki beležijo temperaturo, vlažnost in zračni tlak. S tem se doseže prihranek pri energiji in večja učinkovitost delovanja podatkovnega centra. Celoten sistem SynapSense® se hitro in lahko namesti.

V kolikor vas zanima, kako prihraniti in kakšni so lahko ti prihranki v vašem primeru, nas kontaktirajte. Na podlagi podatkov lahko najprej pripravimo grobo oceno prihrankov in vam pripravimo rešitev na ključ.

Več o sistemu brezžičnega spremljanja in rešitvah nadzora hlajenja SynapSense® si preberite na Panduitovi spletni strani.

Vse pohvale podjetju Palsit za uspešno izvedeno konferenco! Se vidimo na konferenci DATA CENTER 2019!