Kontrolni paneli / Elektro omare

Rešitve z nadzorno ploščo Panduit zagotavljajo zanesljivo delovanje sistema

Porabite manj časa za konfiguracijo žic in več časa za dodajanje vrednosti nadzorni plošči z optimizacijo prostora, izboljšanjem produktivnosti, ublažitvijo varnostnih tveganj ter uporabo industrijskega etherneta.

Rešitve na nadzorni plošči, ki pospešujejo proizvodnjo in nadzor stroškov

Premagati ostre razmere v okolju, težave omrežne varnosti, drage varnostne pomisleke in pomisleke glede hrupa elektromagnetnih motenj (EMI) v prenatrpanih sistemih nadzornih plošč ni lahka naloga. Izdelovalci plošč, inženirska podjetja, proizvajalci strojev in sistemski integratorji po vsem svetu se zanašajo na Panduit za rešitve nadzornih plošč, ki pomagajo pospešiti proizvodnjo in nadzor stroškov, hkrati pa ohranjajo kakovost, razpoložljivost sistema in zanesljivost. Panduit ponuja sisteme in storitve nadzorne plošče, ki pomagajo optimizirati dragocen prostor ohišja, hkrati pa rešujejo najtežje izzive glede hrupa, okolja, varnosti in povezave.

Viri

Brošura Rešitve s pametno nadzorno ploščo

Naučite se, kako lahko optimizirate prostor na plošči, izboljšate produktivnost, zagotovite ustrezne varnostne ukrepe in upravljate omrežne komponente.

Optimizacija nadzorne plošče

Spoznajte rešitve za optimizacijo za zmanjšanje izpadov proizvodnje in povečanje produktivnosti za optimizacijo prostora, ublažitev hrupa, varstvo okolja in varnost.

Bela knjiga Optimizacija prostora za nadzorne plošče

Ta bela knjiga raziskuje, kako lahko več truda med postopkom načrtovanja izboljša varnost nadzorne plošče in prihrani pomemben prostor v primerjavi z običajnimi pristopi pri oblikovanju plošč.