Odprtje razstavnega centra CBC Ljubljana (PANDUIT & EGAL Customer Briefing Center), oktober 2021

20. do 22.10.2021

Konec oktobra 2021 sta Panduit EMEA in EGAL slavnostno odprla Customer Briefing Center (CBC) v Ljubljani, Slovenija. Poleg Frankfurta, Londona in Milana je to četrti predstavitveni center podjetja Panduit v regiji EMEA.

razstavni center1

Partnerji in ključne stranke iz držav vzhodne in srednje Evrope so imeli priložnost obiskati nov center, kjer so razstavljene najbolj inovativne tehnološke rešitve: komunikacijske omare FlexFusion™️, PDU-ji, optični kabli visoke gostote, avdio-video rešitve podjetja Atlona, električni in industrijski izdelki in še veliko več.

Na tem posebnem dogodku so se partnerji tako seznanili z najnovejšo omrežno in industrijsko električno infrastrukturo kot z razvojem avdio-video rešitev v sodobnih delovnih prostorih, kot so konferenčne sobe, predavalnice, učilnice, čakalnice idr.

Odprtje centra je bilo dopolnjeno z uradno konferenco, na kateri je bilo predstavljeno podjetje in njegove aktualne tehnološke rešitve in prihajajoči trendi.

Poleg centra in konference, so gostje imeli priložnost obiskati priljubljene slovenske turistične destinacije – Ljubljanski grad, Postojnsko jamo in Bled, ter spoznati slovensko kuhinjo in kulturo.

Prijazno vabljeni na ogled predstavitvenega centra z rezervacijo želenega termina na mail: office@egal-eu.com.