Podatkovni centri

Kakovostne rešitve in proizvodi za celovito infrastrukturo podatkovnih centrov.

Storitve Panduit

Z uporabo storitev Panduit imate dostop do najboljših referenčnih arhitektur in načrtov v svojem razredu za nadaljnje pospeševanje in poenostavitev načrtovanja in uvajanja podatkovnih centrov ter strokovno posvetovanje, ki vam pomaga nenehno optimizirati delovanje podatkovnega centra.

Storitve Panduit vključujejo:

 • Oblikovanje podatkovnih centrov
 • Ocene podatkovnih centrov
 • Analiza računalniške dinamike tekočin (CFD)
 • Storitve izvajanja strojne in programske opreme
 • Storitve optimizacije hlajenja
 • Stalna podpora in vzdrževanje

S storitvami Panduit lahko izkoristite tudi znanje Panduitovega obsežnega partnerskega ekosistema, ki vam zagotavlja dostop do zanesljive in odzivne podpore ne glede na to, kje na svetu se nahajate.

Rešitve fizične infrastrukture

Panduit ponuja celoten razpon opreme, ki jo potrebujete za izgradnjo zanesljive in zanesljive infrastrukture podatkovnih centrov ter za reševanje izzivov na področju električne energije, hlajenja, sredstev in povezljivosti. Naše preizkušene in dokazane rešitve fizične infrastrukture zagotavljajo podporo za vso aktivno opremo, nemoteno razširljivost omrežja, računanje ali zmogljivost shranjevanja in izboljšano toplotno učinkovitost.

Na primer, če želite delovati v največji možni pripravljenosti, potrebujete učinkovito in neuničljivo kablovje in osnovno infrastrukturo. S povečevanjem vaših poslovnih potreb boste potrebovali tudi način za nemoten prehod na višje hitrosti prenosa podatkov (40G/100G ali več). Panduitova arhitektura ponuja izdelke in storitve, ki so potrebni za podporo zahtevam po delovanju brez prekinitev v najbolj zapletenih okoljih, vključno s tistimi, ki uporabljajo programsko opredeljeno mreženje, infrastrukture, usmerjene v aplikacije, in dvodelne ponudnike omrežij.

Rešitve Panduit za fizično infrastrukturo vključujejo:

 • Modularne omare za uporabnost in prilagodljivost pri premikanju, dodajanju in spreminjanju
 • Brezhibno migracijsko pot za večje hitrosti prenosa podatkov in omrežne arhitekture naslednje generacije (optična in bakrena povezljivost)
 • Nabor izdelkov za pasivni zračni tok (upravljanje s toploto, nadzor hlajenja in zadrževanje)
 • Vnaprej konfigurirane omare, vključno z rešitvami plug-and-play in zadrževalnimi napravami POD
 • Varnost in oddaljene operativne zmogljivosti
data center infrastructure

Rešitve za upravljanje infrastrukture podatkovnega centra

Rešitve podatkovnega centra za programsko opremo (DCIM) Panduit – ki jih uporabljajo nekateri največji ponudniki v industriji – so zasnovane tako, da v podatkovni center dodajo inteligenco z uporabo dinamičnih rešitev za pridobivanje uporabnih informacij o lokacijah opreme, točkah povezljivosti, porabi energije in moči . Organizacije, opremljene s temi informacijami, prepoznajo področja za stalno optimizacijo delovanja podatkovnih centrov.

Rešitve DCIM služijo kot »končna opora«, ki kohezivno deluje na obeh koncih fizične infrastrukture. Na eni strani rešitve Panduit DCIM premostijo sklop IT tako, da zagotavljajo prepoznavnost upravljanja sredstev in povezljivosti, kar pomaga poenostaviti prizadevanja za upravljanje zmogljivosti in pospeši naloge upravljanja delovnih opravil. Na drugem koncu Panduit DCIM premosti sklad objektov s spremljanjem porabe energije in izkoristka hlajenja, da pomaga doseči operativno učinkovitost in čas neprekinjenega delovanja podatkovnih centrov.

Programske rešitve DCIM vključujejo:

  Programski paket DCIM, ki je na voljo ločeno ali v paketu, vključuje posamezne module za:

 • Upravljanje porabe
 • Termično upravljanje in optimizacijo hlajenja
 • Upravljanje sredstev in povezljivosti

Ponudbo inteligentne strojne opreme, ki vključuje:

 • Nadzorovane PDU-ji za stojala, ki zagotavljajo upravljanje do izhodne ravni
 • Spremljanje okolja, vključno z brezžičnimi vozlišči, ki uporabljajo t.i. »meshnet«, ki se lahko samodejno konfigurira, popravlja in ni invaziven
 • Inteligentne povezovalne panele, ki ponujajo sledljivost povezljivosti na ravni vrat
 • Vnaprej konfigurirane omare, ki nudijo DCIM plug-and-play prednosti za enodnevno interoperabilnost in zmogljivost
 • Varnost in oddaljene operacije

Naše rešitve za podatkovni center

Konvergirana infrastruktura

Naš napredni infrastrukturni okvir premosti vrzel med tradicionalnim objektom in sklopi IT in novimi omrežji 40/100G, da bi zagotovil pospešeno zasnovo, nemoteno izvajanje, prilagodljivost, usmerjeno v prihodnost, in nižji TCO (skupne stroške lastništva)

Rešitve za povezljivost

Povečajte pretočnost omrežja, zmanjšajte zakasnitev, izboljšajte okretnost, razširljivost in donosnost naložbe z optičnimi in bakrenimi sistemi za hitri prenos podatkov, ki omogoča tehnologijo za internet stvari in internet vsega.

Optimizacija hlajenja in toplotne rešitve

Nadzirajte uhajanje, ohranjajte ločevanje vročega/hladnega zraka in uvajajte nadzor v realnem času z energetsko učinkovitimi omaricami in rešitvami za optimizacijo hlajenja, ki omogočajo višje nastavitvene točke podatkovnih centrov in zmanjšajo porabo energije hladilnega sistema za do 40%.

Temelj fizične infrastrukture

S celovito rešitvijo za temelj infrastrukture, vključno z upravljanjem kablov, potmi, varnostjo, ozemljitvijo in povezavo ter identifikacijskimi sistemi, pomembno vplivajte na zmogljivost, učinkovitost in zanesljivost vašega podatkovnega centra.

Upravljanje podatkovnih centrov

Ponujamo paket rešitev za upravljanje infrastrukture podatkovnih centrov, ki so zasnovane tako, da zagotavljajo prepoznavnost za izboljšanje energetske učinkovitosti, zmanjšanje stroškov in zmanjšanje tveganj za vaše podjetje, hkrati pa sledijo nenehno spreminjajočim se tehnološkim novostim.

Uspeh kolokacije

DCpage-CSColoSolution

Bodite prvi v koraku s tehnološkim voditeljem, ki spodbuja inovacije in visoko zmogljivost v rešitvah fizične infrastrukture. Pomagamo vam lahko pri odpravljanju IT ovir in optimizaciji uspešnosti vaših najemnikov ter s tem pri zagotavljanju svetlejše prihodnosti.