TRETJI PARTNERSKI PANDUIT FORUM RAZVIJAJOČIH TRGOV

22.6. 2022 – 24. 6. 2022

Panduit Partner Forum je dogodek, osredotočen na partnerje, kjer se združita tehnologija in strategija, da ustvarita izjemno partnersko izkušnjo. Je odlična priložnost za sistemske integratorje, svetovalce in distributerje, da pridobijo tehnološke vpoglede in vire, ki so pomembni za uspeh v novi digitalni eri.

Panduit Partner Forum 2022 je bil tridnevni dogodek, ki je gostil udeležence iz vse srednje in vzhodne Evrope, Grčije, Cipra, Turčije in Bližnjega vzhoda.

Med forumom so gosti obiskali konferenčni del, kot tudi Innovation Showcase — obsežen demo prostor, ki predstavlja naše ključne izdelke in rešitve za omrežno in električno infrastrukturo, vključno z omarami, sistemi za napeljavo kablov, bakrenimi in optičnimi povezavami, ID-jem in označevanjem, avdio in video sistemi Atlona in še mnogo več. Z obiskom razstave so najbližji dobili vpogled v prednosti izdelkov in imeli priložnost razpravljati o svojih projektih s Panduitovimi inženirji, ki so odgovarjali na vprašanja in delili svoje strokovno znanje.

Iskrena hvala, ker ste si vzeli svoj dragoceni čas in prišli na Bled v Slovenijo, ter se udeležili Panduit Emerging Markets Partner Forum 2022! Se vidimo naslednjič!

Oglejte si lepe trenutke dogodka

Oglejte si lepe trenutke dogodka