Varnost

Varnost in zaščita pri delu je izredno pomembna pri vseh panogah. Nevarnosti se pojavljajo tako pri gradnji kot pri vzdrževanju in je izredno pomembno, da zaščitimo naša življenja.

Tehnologija električne varnosti za industrijsko infrastrukturo

Panduit za razvoj revolucionarne nove tehnologije električne varnosti v industrijski infrastrukturi uporablja pristop preprečevanja s pomočjo oblikovanja (PtD).

Rešitve za električno varnost za boljše dosežke

Ker postajajo objekti bolj zapleteni kot so bili kadar koli prej, upravitelji potrebujejo rešitve, ki poenostavljajo poslovanje in zmanjšujejo tveganje. Z uporabo pristopa Preventiva skozi oblikovanje Panduit z revolucionarnimi rešitvami, ki odklepajo učinkovitost in omogočajo organizacijam izboljšanje dosežkov, uvaja nove načine zaščite premoženja strank, ljudi in lokacij.

Izbrani izdelki

VeriSafe™ Odsotnost merilnika napetosti

Avtomatizirajte in poenostavite postopek odsotnosti preverjanja napetosti z napravo VeriSafe™ Odsotnost merilnika napetosti.

Vrata za dostop do podatkov

Zagotovite si podatkovna vrata in električni dostop do opreme brez nevarnosti odpiranja plošče z vrati za dostop do podatkov.

Zaklep Tagout

Prepričajte se, da se vaši zaposleni zavedajo nevarnosti virov energije z rešitvami, od kompletov za blokiranje/označevanje in postaj do haspov in skupinskih blokad.

Naprave za zaklepanje odklopnika PowerLOK™

Preprečite, da bi se eno ali večpolni odklopniki znova vklopili s to vsestransko napravo za zaklepanje/označevanje, ki je enostavna za uporabo.

Znaki, nalepke in identifikacija

Upoštevajte zahteve Haz-Com in določbe GHS s široko paleto varnostnih znakov, trakov, nalepk in programske opreme za tiskanje nalepk.

Varnostne ključavnice in kompleti

Zmanjšajte nevarnost električnega udara, hkrati pa zagotovite visoko varnost z dolgimi neprevodnimi ključavnicami in ključavnicami po meri.