Vzdrževanje

Kakovostne in celostne rešitve drobnega materiala in orodij za gradnjo objektov in vzdrževanje le teh.

Večja produktivnost pri vzdrževanju, popravilih in delovanju (MRO) v najtežjih pogojih obratov

Zagotovite zmogljivost, varnost in stroškovno učinkovitost z našimi rešitvami, zasnovanimi za vse vidike načrtovanja, namestitve in vzdrževanja infrastrukture v težkih industrijskih okoljih.

Pomembnejše industrijske MRO rešitve

Zmanjšajte čas obdelave in izpadov z rešitvami vzdrževalnih popravil (MRO), ki zagotavljajo največjo zanesljivost in zagotavljajo namestitve brez napak. Z vrhunskim razvojem in testiranjem izdelkov zagotavljamo, da naši izdelki izpolnjujejo in presegajo industrijske standarde, kar vam omogoča, da dosežete skladnost sredi nenehno spreminjajočih se predpisov.

Rešitve Panduit Plant Floor/MRO so zasnovane za vse vidike načrtovanja, namestitve in vzdrževanja infrastrukture v težkih industrijskih okoljih, da se zagotovi zmogljivost, varnost in stroškovna učinkovitost.

Olje in plin

Svetovni apetit po energiji raste vsak dan, nafta in plin pa sta še vedno najboljši možnosti za zadovoljevanje svetovnega povpraševanja. Proizvajalci energije se soočajo s potrebo po raziskovanju na zahtevnih lokacijah, vključevanju novega naftnega peska in zmogljivosti skrilavca, izpolnjevanju posodobljenih varnostnih protokolov in prepoznavanju novih tehnologij za ravnanje z oddaljenimi okolji.

Ladjedelništvo

Ladjedelnice, ki se osredotočajo na izjemno zanesljivost in varnost, hkrati pa se soočajo s stalnimi pritiski za omejevanje stroškov, iščejo načine za povečanje produktivnosti, zmanjšanje nenačrtovanega vzdrževanja in razširitev globalne razpoložljivosti in nižje režijske stroške.

Rudarstvo in minerali

Ker se globalno povpraševanje po naravnih virih še povečuje, zahteve po učinkovitosti in produktivnosti pritiskajo vse rudarske sisteme in komponente proti meji svojih zmogljivosti. Varnost mesta in upravljavca je prav tako izjemno pomembna, saj je v tem grozljivem okolju stalno prisotna izpostavljenost močnim kemikalijam, abrazivnim okoljem in ekstremnim temperaturnim pogojem.

Celuloza in papir

Industrija celuloze, papirja in lesa obsega več kot 3.500 obratov po vsem svetu, od žag do proizvodnje končnih proizvodov iz lesa in papirja. Postopek celuloze poteka v surovem okolju in je izpostavljen visokim temperaturam kuhanja in različnim kemikalijam, ki zahtevajo visoko kakovost izdelkov za vzdrževanje, popravila in delovanje, da se zaščitijo ljudje in infrastruktura, da se odpravijo izpadi in izboljša produktivnost.

Voda/odpadne vode

Naprave za čiščenje vode so ključne za vzdrževanje javnih sanitarij in zdravega okolja. Ne glede na to, ali objekt čisti industrijske in stanovanjske odpadne vode za odstranjevanje nečistoč ali svežo vodo pripravlja za pitje, se ti objekti zanašajo na robustne rešitve za zanesljivo neprekinjeno delovanje v težkih okoljih.

Hrana in pijača

Proizvajalci hrane in pijač se soočajo z neštetimi izzivi glede varnosti, kakovosti in proizvodnje. Za povečanje produktivnosti in zmanjšanje izpadov je potrebna robustna integrirana električna infrastruktura, ki lahko zagotavlja optimalno produktivnost, zanesljivost in donosnost.